Over Vier

Graag stel ik mij aan jou voor.

Ik ben Annet Keur en heb een passie voor het helpen van mensen bij het vinden van zinvolle carrièremogelijkheden die passen bij hun vaardigheden, én bij het helpen van bedrijven met het vinden van goed personeel.

Ik ben mijn eigen arbeidsbemiddelingsbureau gestart dat gespecialiseerd is in logistieke-, industriële en zakelijke dienstverlening tot en met HBO-niveau. 

Daarnaast heb ik een focus op twee specifieke Nederlandse arbeidswetten: de Participatiewet en de Wet Poortwachter.

Het is mijn missie om de beste service en begeleiding te bieden aan bedrijven en werkzoekenden die moeten navigeren door de complexiteit van deze wetten. 

Mijn kernwaarden zijn: deskundigheid, persoonlijk contact, eerlijk- en betrouwbaarheid, langetermijnvisie en maatschappelijke betrokkenheid.

Mijn bureau biedt: 

  • Uitzenden
  • Werving en selectie 
  • Payroll 
  • Outplacement

 

Door mijn samenwerking met One People Services ben ik juridisch beschermd en worden wet en regelgeving nageleefd. Zij zijn ABU, NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd, zodat je erop kunt vertrouwen dat de juiste CAO’s en arbeidsvoorwaarden worden gehanteerd. 

Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe ik jou kan helpen jouw zoektocht naar een baan of personeel succesvol te maken!

93de8cb5-cd1a-4dde-8258-5a87aa8617c1