Over Vier

Ik help bedrijven bij het vinden van de juiste werknemer, en werknemers bij het vinden van een geschikte baan.

Dat kan door job coaching, loopbaan coaching,  2de spoor re-integratie en outplacement zijn, maar ik ook door werving en selectie.


Met mijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche als senior consultant en mijn persoonlijke werkwijze spits ik mij toe op de zachte eisen. Samen onderzoeken we waar de behoefte, ware kracht, ervaring en vooral het werkplezier in zit.

Door out-of-the-box te denken en omdat ik de tijd durf te nemen, ontstaan er warme en duurzame verbindingen, wat voor rust, sfeer, productiviteit, loyaliteit en een lager verzuim zorgt.


Ik heb met het UWV, de reclassering en een tbs kliniek samengewerkt, maar ook door mijn persoonlijke ervaringen, weet ik dat het leven tegenslagen kan bieden. Het vinden van een passende baan kan dan zeker helpen om meer stabiliteit en zicht op de toekomst te krijgen.


Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn open en eerlijke communicatie. Ik werk op gevoel en met gevoel, ben betrokken en ik luister goed om tot de kern te komen.

Vanuit die kern ga ik aan de slag, om het resultaat te behalen waar alle partijen een goed gevoel bij hebben.


Het grootste gedeelte van ons leven zijn wij aan het werk, het is dus van groot belang om te doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je blij van wordt.

 

Vier je Werk en Vier je Personeel!!!!

b9e1a2c0-f96a-4cab-b278-3019d46fef87